Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Sådan rikedom

Färgsprakande målningar
ljusbringande lampor.
Mäktiga träd
otaliga blommor.

Honungssamlande bin
portvaktande katter
magiska trollsländor.

Våra ärade medvandrare
älskade och hatade.
Visa änglar
farliga drakar.

Vackra stenar
lysande kristaller.
Jag,
i balans och obalans.

Och ändå är allt ett

Att finna värde
I vår likhet och enhet

Att finna värde
I vår olikhet och mångfald

Samtidigt




Fri vers av ecel
Läst 169 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-07-24 15:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ecel
ecel