Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En lyhörd spegel

Kliv in i spegeln
och var mig för en sekund,
jag lovar att vi byter,
och jag får vara dig.
När vi är varandras
reflekterande ljus,
kan vi bara följa,
vara lyhörda,
få förändring.




Fri vers av Krimskramsan VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-07-24 23:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Krimskramsan
Krimskramsan VIP