Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Efter alla fundering på nonduality är förnöjd samhet ändå viktigast


Religion 23

Ljusa skuggor och
bländande solsken innan
och efter vändning

En sån fin liten fågel
Förnöjsamhet det största




Bunden vers (Tanka) av ecel
Läst 241 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-07-25 16:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ecel
ecel