Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ny tid?

Mars ställer på jorden
Med sin röda värme
Idag kulminerar det

Vilka födslovåndor
Vilka umbäranden

Sänd nådens svalka
till alla som lider




Fri vers av ecel
Läst 149 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-07-26 14:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ecel
ecel