Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara maskrosfjun

Min vilja är lika skör och mjuk
som maskrosfjun,
och du krossar den så lätt mellan dina fingrar.

Pollen fastnar på dina fingertoppar,
men du borstar bort det mot dina jeans.

Du spiller ut mig lite överallt.

Jag springer barfota efter,
försöker hitta min egna vilja och alla andra
delar du tog av mig




Fri vers av Linda Antoinette
Läst 613 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-06-11 17:25



Bookmark and Share


  Ezo
"Min vilja är lika skör och mjuk
som maskrosfjun,
och du krossar den så lätt mellan dina fingrar."

Vackert!
2006-08-28

  josefina
Smärtsamt vacker dikt.
2006-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Linda Antoinette
Linda Antoinette