Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Digitalt klickbar

Vi blir till en digital meny
Klickbara
Vi lajkar
Vi blir bortvalda
Men vi är djupare än så.
Leve de som skapar mening och samhörighet
genom sina digitala spår.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Feminaz
Läst 188 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-07-27 09:37



Bookmark and Share


  aol
Så sant och bra ordat,
2018-07-27
  > Nästa text
< Föregående

Feminaz
Feminaz