Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som en solfjäder

Jag blev glad av hans glädje.
Lyckan slog ut i min bröstkorg
som en solfjäder!




Prosa av Feminaz
Läst 307 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-07-27 14:24



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Mjukt, fint och alldeles underbart!
2018-07-29

  Valter Örn VIP
metaforiskt fint uttryckt !
2018-07-28

  Cikoria Blå VIP
Den beskrivningen sätt som en smäck.
2018-07-28

  Jaseph
Lyckan av delad glädje uttryckt med en underbar metafor!
2018-07-28

  walborg
Fin ordbild
2018-07-28

  aol
Underbar känsla
2018-07-27
  > Nästa text
< Föregående

Feminaz
Feminaz