Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Religion 24

Hej älskade vän
Jag skriver brev till mig Själv
Hej älskade vän

Vad finns mer att skriva nu
När allt är tänkt, känt och sagt




Bunden vers (Tanka) av ecel
Läst 164 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-07-27 15:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ecel
ecel