Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dag och natt

Dagen klär av sig och natten på sig
Den kalla svala natten
Vinden dansar över de vuxna träden in mot dom
Fångar lättnaden som sprider sig från hus till hus
De drömmer sedan om alla instängda rädslor
Ger dom luft igen
Sedan klär natten av sig och dagen på sig
Den varma långa dagen
Och så om igen








Fri vers (Fri form) av Classico VIP
Läst 320 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2018-07-28 00:08



Bookmark and Share


  Hestia VIP
Så väldigt fint...
2018-08-14

  Nils-Robert
Så vackra rader om kärlekens intåg
2018-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Classico
Classico VIP