Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskar den stunden...


Lugnet som råder, att livet går i min takt...
Gå in i mig för stunden, en plats som får mig att växa själsligt...
Komma ut i tidens stund, laddad och en styrka att mig själv bära...
Vara med sig i tanken,får mig att blomma...
Att kroppsligt formas ,vart efter min prestation...
Sant är det, att lära känna sig inifrån gör dig till en bättre människa...
Känna sin styrka, att leda sig själv till en bättre version av sig själv...
Älskar den stunden...
Gillar det jag ser...
Mig...


Orkidén




Fri vers av Orkiden
Läst 199 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-07-28 18:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Orkiden