Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dröm 29/7


Till Stockholm - en drömraga

 

Åtta munnar i familjen

pappa spelade kadriljen

mamma bar ett barn på armen

sötsur mjölk ur gamla barmen

maten låg i hela trappan

skynda på nu! sade pappan

han var klädd i klezmerhatten

kanske mitt i värsta fnatten

men jag skyndade ändå

tog min bil, det måste gå

for till Stockholm genom snö

var en smula rädd att dö

tog en paus med mjölkchoklad

sådant gör en mänska glad

kom sen fram i sista stund

utan schema, pärm och hund

hörde en kollega muttra

att jag hade snygga tuttar

slickade väl i mig kicken

blev sen blyg och sänkte blicken

 




Bunden vers (Rim) av Nanna X
Läst 274 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-07-29 10:42



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Med väl sammahållna teman, såsom 08, tuttar, utspillt innehåll, bråttom bråttom med skilda motiv ["men jag skyndade ändå"], och högst mixade ingredienser, skapar du ett attraktivt stycke rim! om än det lutar mer åt mardröm än sköndröm?
2018-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X