Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fröken tungsints körsbärssommarsöndag

 

kroppen känns tyngre nu

efter allt grus jag svalt,

alla stenbumlingar

jag rullat in i magen

 

då jag trodde de var

kärleken och livet

 

han såg på mig sådär

\'du ser så ung ut\'

han kan inte ha sett

mina ögon då de mulnar

 

jag bär en saknad här

bland fingrar som pekar

runt runt nonstop

utan att stanna

 

tror lätt att mina vänner

är fåglarna

fast de tar alla körsbär

och lämnar ingenting

 

jag har ridit barbacka

och jag vet inte

hur många gånger till

jag orkar sitta upp

 

det är det naiva du vill åt,

men det skramlar ovant tomt i påsen

 

främmande röster och fågelskrik

skallrar mot balkonglådan

och jag har inte råd att medverka




Fri vers av molly crayons
Läst 318 gånger
Publicerad 2006-06-11 18:53



Bookmark and Share


    Duff
De sista radelserna "främmande röster och fågelskrik

skallrar mot balkonglådan

och jag har inte råd att medverka..."
--
Jag dansar och jippar över ordbilder och allt är fint!
Duff
2006-06-13

  Daniel_78 VIP
bra mollstruket tant gredellin
2006-06-11

    ej medlem längre
Tungsint var det. Men väldigt bra skriven, fröken.
2006-06-11
  > Nästa text
< Föregående

molly crayons
molly crayons