Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tavlan är från Stig Espe Olsons konst Ägs numera av mig


Fjordlandskap

 

 

Jag vill se hur det ser ut 

på andra sidan fjorden 

Öppnar nöstet och drar ut

Nordlandsbåten 

 

Efter nästan en timmes rodd

är jag äntligen framme 

Jag drar upp båten på land 

och märker att landskapet 

ser bekant ut

 

Efter att ha gått vägen upp till smedjan

knackar jag på och möter mig själv 

i dörren..Inne i smedjan ligger mina 

kläder och det sprakar i den torveldade 

spisen 

 

När jag ror tillbaka undrar jag om naturen spelat mig ett spratt 

          




Fri vers (Fri form) av Viksten
Läst 308 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2018-07-30 13:07

Författaren Viksten gick bort 2019. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
Ja - Inte alla dagar man har förmånen att få möta självet !!!
2018-12-16

  Fulbergarn
Som att hitta sig själv i tanken
2018-07-31

  Niliboy
Roddaren älskar Nordland å jag de gamla Vikingarna!
2018-07-30

    Elisabeth Nilsson VIP
Kanske en dröm om det förgångna att längta till, då kraften fanns. Fint bildspråk som alltid.
2018-07-30

  alicja lappalainen VIP
:):)
2018-07-30

    ej medlem längre
Drömmar
Längtan
Förverkligande
2018-07-30

  ecel
Så intressant och bra. <3
2018-07-30

    s:teril
hur känns det att möta sig själv? jag får handsvett av tanken
2018-07-30

  Öknens Ros VIP
Att möta sig själv, förunderligt och sällsamt.
2018-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Viksten
Viksten