Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

***Arne V 4 augusti***

A bsolut mot hans dag det bär
R olig och fin i skön atmosfär!
N jutbar den ska bli
E minent, hoppas vi!
S å firar vi ju poeten här!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-08-01 09:22



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Väldigt bra framfört!
2018-08-08

  Viksten
Given bokmärkning
Känner honom
Han är lite knepig
Ibland kan han.vara sprallig
Just nu är han i mörkret
men solstrimmorna når
kanske honom
2018-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt