Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagens lästips Buddenbrooks av Thomas Mann

Läs dem på tyska! Annars låt det vara. Böcker ska läsas på originalspråk.

Är du bättre på engelska är mitt bästa boktips City of glass av Paul Auster.




Prosa av Annika Persson
Läst 193 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-08-03 15:41



Bookmark and Share


  Fale Bure VIP
Anar ett förakt

för språket översatt som

original tolkas det

av läsaren oavsett

härliga berättare
2018-08-03

  Larz Gustafsson VIP
Koranen blir besvärlig då...

Was Mann the man?
2018-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Annika Persson
Annika Persson