Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Religion 25

Andligt strävande
Åka på en månstråle
Drömmar mejslas fram

Renhet eftersträvas nu
Glömd kompostperioden




Bunden vers (Tanka) av ecel
Läst 172 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-08-04 19:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ecel
ecel