Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är enkelt på något vis

Det är enkelt på något vis
men på balkongen har jag plats
för mitt själsliga spis.
Här klättrar passionsblomman
ivrigt och sträcker fram sin hals
Paprikaplantan gungar med sina mognande frukter
i en förnöjsam vals.
Min sommarblonda son leker med sina bilar
mellan olika växter de ilar.
Det är så enkelt på något vis
Jag njuter mig en kopp kaffe
i detta mitt lilla paradis.




Prosa av Feminaz
Läst 195 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-08-07 10:52



Bookmark and Share


  Vind
Småskalig vardagsglädje har som de finaste nyanserna. Fint!
2018-08-08

  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
gläder mig
när någon tar vara på lyckan
och dessutom kan beskriva den
så bra
2018-08-08

    Elisabeth Nilsson VIP
En härlig och välskriven vardagsberättelse att njuta av.
2018-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Feminaz
Feminaz