Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Att se på reklam med barnbarnen gör att jag ser hur SJUK den är. Benhårschock uppstår när man upptäcker ett hårstrå på benet.


Det viktigaste (limerick)

En parant, elegant dam från Ven
Kunde själv trolla bort hår från sitt ben
Vilken gåva hon fått
Men var det bra till nåt
Ja av benhårschock slapp hon få men




Bunden vers (Limerick) av ecel
Läst 159 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-08-08 12:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ecel
ecel