Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tankekraft

spänner bågen

högt och rakt

siktar ömt

frammanar bilder

av dig

i sol

och regn


jag spänner bågen

skapar pilar

av tankens kraft


skjuter skoningslöst

din akilleshäl
blir för dig
vad hela du är för mig




Fri vers av Myself
Läst 262 gånger
Publicerad 2004-10-09 23:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Myself
Myself