Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till och med på en skänk...

Koppar och silver, sådant blänk
samlas ej endast av folk, för tänk...
Det kan radas upp
som om nå´n gjort en kupp
i rad efter rad på en diskbänk...





Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-08-10 17:31



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
Så sant, kopparbunkarna fungerar utmärkt att plantera blommor i.
2018-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt