Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I minnet i sinnet...

En del minnen är så sköra
att famna dem i tystnadens mörker
klä dem i ord det enda man kan göra
när de växt till sig i tonen den höga!

Likt en tråd i väven
orden rinner på och ut
skiftar färg, tränger sig på
snärjer till en också...

Ibland blir färgen för stark
man förlorar mark...

När det bjärta
ens hjärta tar över...




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-08-11 07:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt