Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ett tack

Här är ett tack till er
ni jordiska änglar
som inte bara klarar
blod, svett och tårar
utan även avföring, urin och spyor

Med er svala hjärtevärme
lugnar ni ner och läker
människornas upprörda
sinnen och kroppar

Ni kan se det tragikomiska
i allas vår skröpliga existens
och också de vackraste kvalitéerna
i vår eviga essens

TACK

Lotta på rum C




Fri vers av ecel
Läst 169 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-08-12 06:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ecel
ecel