Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Pain is the great equalizer


Hjärtats språk

Nätbyxor, blöjor, katetrar, stomier
stygn, bandage och drän
Är de kärlekens budbärare
som bär fram budskapet

Nej du behöver inte ha slips och kostym
Nej du behöver inte ha rakade ben och armhålor
Nej du behöver inte ha senaste skomodet och höga klackar

Vi ser på varandra med empati och kärlek
när vi hasar fram i våra vita strumpor

De många rollerna är försvunna
En återstår och den är autentisk
Medvandrare i ljus och mörker




Fri vers av ecel
Läst 287 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-08-12 18:08



Bookmark and Share


    Siia
(Aha det blir ? av emojis. Då vet jag till nästa gång.)
Vardagspoesi som lyser upp tillvaron- tack!
2018-08-17

    Siia
????????
Tack??
2018-08-17
  > Nästa text
< Föregående

ecel
ecel