Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


120812 sal C


Nära

Min bror masserar mina fötter
Det är ljuvligt
Vi kommer varandra nära
i min skröplighet

Kanske räcker det att minnas detta
Kanske räcker det att minnas och
våga vara i våra svagaste delar

Så att vi hand i hand
kan springa över ängarna
och hitta blommor att sätta i håret




Fri vers av ecel
Läst 192 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-08-12 18:28



Bookmark and Share


  aol
Härligt vackert med stor känsla .
2018-08-15

    Lena Nihlzon
<3
2018-08-13
  > Nästa text
< Föregående

ecel
ecel