Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Roddartrappan var fylld vid ett i natt, kan ha något med tjugiogradersvärme att göra för sannerligen


Ensamma nattplats

min vanligen ensamma 
        nattplats vid havet
är inte ledig
      överfylld med själar
när ensamheten och havet
       samt jag
ska diskutera världen och
     mina möjligheter




Fri vers av virre
Läst 915 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-06-12 03:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

virre