Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Den ökande


Fascismen

Skrämmer för att
Det ignoranta vinner

Över det tänkande
Exakt som en heroin fix

Som gör dig till en zombie
Utan vilja

Låter sig människan utan kunskap
Ledas av dessa individer

Som fullkomligt dissar dig
Men du vill tro på dessa




Fri vers (Spoken word/Slam) av Federico Romano
Läst 251 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-08-13 20:12



Bookmark and Share


  Engel
Det egentliga politikerföraktet
är politikernas förakt för folket.

"Den breda massan är dum och blind".

Välkommen tillbaka, Feddan!
2018-08-15

  Lars Hedlin
Problemet med vårt samhälle idag är all denna ignorans...
2018-08-15

  SatansSon VIP

2018-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano