Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara splitrade rester

där blinkar Nackamasterna
tankfult som i min
ensliga barndom  


 när ändå min familj
var en något
sammansatt familj


mamma, pappa barn
utfluggna vuxna
halvsyskon
och bräkligheten
         outtalad

la famille est morte  


inga hela familjer mer
bara splittrade rester
ifrånstötande varandra
med avsky
i enhet




Fri vers av virre
Läst 460 gånger
Publicerad 2006-06-12 03:18



Bookmark and Share


  Nattis83
En text som smärtar. Som ett tragiskt slut på en fin saga. Bra gjort! /Natalie
2006-06-13
  > Nästa text
< Föregående

virre