Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bild som jag fått av kära vännen Sylvia


Tankar om Vänskap huller om buller

Att glädjas åt varandras
lycka och framgång
Att ha empati när svåra tider vill vara,
utan råd och pekpinnar

Orubblig jämställdhet och
frihet att vara sig själv
utan att bli dömd

Inte ge varandra sitt eget manus
Kunna bemästra behovet att hjälpa,
ställa till rätta, ha tolkningsföreträde
och egna åsikter om vännens situation

Orka vara i de egna känslorna som
väcks av vännens situation och se
att de är ens egna

Ärlighet om sig själv och hur
jag själv upplever händelsen
Humor, humor, humor
som är mogen och förankrad

Hjärtkontakt




Fri vers (Fri form) av ecel
Läst 148 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-08-16 10:35



Bookmark and Share


    Siia
Vår vänskap berikar livet. Det stora i det lilla. Och vice versa. Så tacksam??
2018-08-17

  ecel
Ja eller Kristus i vännerna
2018-08-16

  Niliboy
Lite om känslan hur vara! Ja man får knega sig fram i krumelunten! Då är det gott att ha en vän i Jesus!
2018-08-16
  > Nästa text
< Föregående

ecel
ecel