Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad visste jag...


Vad visste jag
om
kärlek


i ungdoms lekfulla stund

längtade gjorde jag

längtade

vid vägens början

Ingen förtalte
om sorgen

inte
ett ord blev det sagt

om kärleks svek

om bitterhet

aldrig ett ord

Vad visste jag
om
livet


i knoppnings tid

doftande
rosor
mot mitt unga hjärta

endast

en dröm var min gryning


BS-05




Fri vers av Bodil Sandberg
Läst 307 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-06-12 10:10



Bookmark and Share


  Hans w-art Westlund VIP
kanske lika bra att man inte vet
i början

"i knoppnings tid"

för vem vet om man verkligen utsatte sig för det då...
2006-06-13

    ej medlem längre
När man är ung vet man inte mycket men man lär sig av sina misstag tyvärr ...vackert skrivet
2006-06-12

  Daniel_78 VIP
lämnar ett omtyckande
både i innehåll och form
2006-06-12

  Fredrik Stillesjö
Hej Bodil!

Mycket vackert och igenkännande om ungdomens skenbara enkelhet. Men den behövs också tror jag. För att utvecklas. Men det gör ju ont. Hälsar vännen Fredrik
2006-06-12

  DanSan
*


Snyggt diktat och ordat kära BodilSan!!!

Underbart poem om ungdomens gryning . . .

MVH Dan . . .


*
2006-06-12

    pergamont
Helgjuten text.
Förutom att texten är bra i sig-inget slarv där inte- med känslan den ger och valet av orden, så är den rolig att läsa för den går pga din uppställning att betona på fler än ett sätt. Det är med andra ord en multiupplevelse.
Härligt.
2006-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Bodil Sandberg