Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Religion 29

musslans skalhalvor
höger eller vänster bäst
om detta kivas

råkar hamna upp och ner
och tystnar sen förvånat




Bunden vers (Tanka) av ecel
Läst 160 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-08-19 19:07



Bookmark and Share


  ecel
Mitt barnbarn kom nyss i med en mussla, som jag fotade
2018-08-19

  Niliboy
Fin som målningen. Är det din konst, el
Har du målat den?
2018-08-19
  > Nästa text
< Föregående

ecel
ecel