Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andnöd och tidsfrist




Nemesis är granne
Med mormor som

Bjuder sitt barnbarn
På godis ur en Kosta
Skål

Med ett blodigt lill
-finger plockar han
åt sig blygt leende

Efter att för en knapp
timme sen skjutit ihjäl
en gängmedlem

Utanför gardiner far
Blåljusen fram o tillbaka

Och inuti lägenheten andas
allting harmoni hos mormor

som intet ont anande om sitt
älskade barnbarn aldrig
något otrevligt vill veta. ..




Fri vers av Sefarge VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2018-08-20 09:54



Bookmark and Share


  Cikoria Blå VIP
Människan är mångfacetterad.
En kallblodig mördare kan samtidigt vara en
ett älskat barnbarn.

Mormor kanske vet. Mormor har kanske redan ringt polisen

Handlingarna får naturligtvis aldrig förringas,
måste förhindras, förebyggas. Dömas av rättssamhället.



2018-08-27

  Fulbergarn
Blir allt vanligare!
2018-08-22

  Anya VIP
Oj. Detta var starkt. Idyllen hos mormor och brottet i att ha skjutit ihjäl en annan människa. Håller med Elisabeth…familjen vill inte se.
2018-08-21

  överlevaren VIP
Bakom stängda dörrar och i hjärtats vrå finns många hemligheter....
2018-08-20

    Elisabeth Nilsson VIP
Tyvärr så kan det nog vara så här. Familjen vill nog ofta inte se sanningen.
2018-08-20

  Kungskobran VIP
Tragisk beskrivning varför det är som det är
2018-08-20

  bumerang

Kanske allt barnet egentligen behöver,
utifrån sin splittrade värld.

(Fast jag ser förträngningsmetaforen
2018-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP