Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


’Du kan inte vinna den på grund av att den egentligen inte behöver utkämpas. Det är du själv som konstruerat din kamp för att rättfärdiga din egen rädsla. Det enda du i slutändan kämpar emot är dig själv. Jag förstår att det tar mycket energi.’ Ismael A


Inspirerad av Ismaels ord

Jag har velat ha en lättare läroplan
av universum
Det kanske är jag själv som ska ge mig den

Sluta till det alkemiska kärlet
Inte projicera
Inga syndabockar

Svårt i början
Innan alla de som gjort likadant
börjar synas

Sen ger vi varandra styrka
genom vår gemensamma
Världsbild

En bild som är en nagel i ögat
På de som fortfarande
Vill kasta ut djävulen på andra

Var hälsade alla själsfränder!
Jag älskar er!




Fri vers (Prosapoesi) av ecel
Läst 227 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-08-21 15:51



Bookmark and Share


    Siia
Vackert??????

2018-08-22

  viskaren
Man ska nog inte skylla på någon form av entitet för människors egna onda val
2018-08-21
  > Nästa text
< Föregående

ecel
ecel