Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilken god idé

Endagsvers, va´
vad skulle det vara?
Nå´n som inte är bunden
nå´n som roar lätt för stunden
eller skakar om en i grunden?

Påfunden är ju många,
men mot skrivarönskningen
kan man sig lätt
blodig stånga...

Utan ett enda bra ord fånga...

Tanken slår slint
ögat tittar vint...

Samarbetar tydligen i en fint
emot mig, kroppslig mobbning...

Jag ger igen blundar
och nu bättre tider stundar
jag hänger mig åt drömmeri
och från den snåla tanken blev JAG fri...






Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 154 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-08-21 17:52



Bookmark and Share


  ULJO
Du är fantastisk på snickra till det
2018-08-22

  HenrysDotter
Ja men det här blev ju bra!
2018-08-21

  Fulbergarn
Kalas-skaldat på rafflande rim
2018-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt