Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uppblommad!

Jag tycker alltid
att blommorna bugar
sig för mig
och tittar så
vackert på mig...

De blommar alltid på
med sitt språk
när jag går förbi
så jag tycker då att vi
har blivit ett så gott vi!

Då bugar jag
mig över dem
och tar med
en knippa hem!
Byter var dag
vatten på dem
så nu har jag fem
nya knoppar sett här
vilken STOR glädje källa
även en LITEN blomma ÄR!
utan dessa
hur klarade jag mig då här...




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 135 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-08-25 10:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt