Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lysande i sin egen roll!

Kärleken klarar sig alltid
utan ett manuskript
fick den ett manus
var det klippt
den inte bara drog
DEN DOG
om nå´n annan
dess roll övertog!




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 145 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-08-25 22:43



Bookmark and Share


  ULJO
Kärleken kan inte ha några givna ramar då fungerar den inte
2018-08-27

  Lars Hedlin
Väldigt bra!
2018-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt