Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har en dröm...

Jag måste få igång
min inre båt
hissa alla segel
sätta kurs mot nya mål!
Med packning vara mer än snål
så plats ju finns, om nytt vinns...

Jag hade en dröm...
Nu har jag hittat dess töm!

Vad gör jag nu?
Följer med nästa ström... .. .





Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-08-26 08:07



Bookmark and Share


  Johan Strömstedt
Följer med i min barkbåt,
som glider fram i stordiket.
Fin text som plockar fram gamla minnesbilder. Ingen risk att du går på grund då din text flyter så fint.

2018-08-28

  ULJO
Fin text detta
2018-08-27

  Lars Hedlin
Mycket bra!
2018-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt