Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gränslösa skeenden

missing a hippy cult from California
Context letting my young body work
First followers kissing wrists
ecstasy from the submission of self respect

If you wanna step on my insides
Pull me back
I’ll breathe in the helium til my guts inflate
or collapse
And the flow will ebb
float me away
a distance to wide to fly

Ser stjärnhimlen tidigt på dagen
uppe i övre atmosfären
Värvar en vän till min kosmonaut-kult
Krossar en kopp så hon fattar poängen
inget straff på att släppa loss
Släppa in fem pers i sängen.





Fri vers av Ebba AA
Läst 219 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-08-26 17:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ebba AA
Ebba AA