Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte klaga på skjutsen...

Tristess och gråa da´r?
Jag vet hur man gör sig av med dem
så de bara drar iväg, inte alls vill vara kvar!
För med en blomsterkvast
sopas de ju lätt och enkelt bort
eller hur och visst får de
en ypperligt fin eskort
den av bästa sort...




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 121 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-08-29 12:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt