Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eller saknar smörjning...

En människa utan humor
är det en sådan person
som har stelnat till
eller är det kanske så
att det är något i olag
med just deras fjädring...




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 109 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-08-29 15:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt