Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Arbetsam, vilan, festprogram..

Ett bra sätt att spara tid
är att använda den
så fort det går
till det man behöver...
Har man då tur
kan det bli
mycket tid över
både till en siesta
som till en fiesta...
Jättebra ju
om man
ska festa...




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 110 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-08-29 16:01



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
Så sant, så sant
2018-08-29

  ULJO
Logiskt och bra
2018-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt