Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är det så, det är...

En del vuxna jag känner
de har en så´n charm
att jag faller som
en kägla för dem
bara så, rakt ner...

Varenda gång det likadant sker
och sen efteråt jag bara längtar
efter deras så spontana
sköna sätt mer och mer...

Jag vill bara var dem nära...

Detta sa jag till en vän, deras
charm faller så naturligt så
lätt och fint på alla, men de
tycks inte alls medvetna
om vilken gåva de är...

Det är ju därför deras charm
faller så naturligt glatt och lätt
FÖR DE VET JU INTE ÄN
OM VAD DE BÄR...

.




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 129 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-08-29 16:22



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Fint! Liksom du är en gåva i dig själv kan lätt livet bli en intressant resa med trevliga medresenärer, känner igen detta att man börjar vurma för vissa medmänniskors intresse och bästa, eller bara finner stor glädje i deras ankomst trots att man aldrig setts förut...
2018-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt