Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Att kunna

Att kunna väja för styrande smicker och kritik
Att helt koppla ur den styrmekanismen
Att hitta den bakomliggande magin

Att kunna väja för styrande placebo och nosebo
Att helt koppla ur den styrmekanismen
Att hitta den bakomliggande empatin

Att kunna väja för styrande icke hållbara
positiva upplevelser och negativa upplevelser
Att helt koppla ur den styrmekanismen
Att hitta den egna vägen
Att hitta sin egen humor

Att följa sin egen väg med magi, empati och humor.




Fri vers av ecel
Läst 148 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-08-30 15:15



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra och tankeväckande text!
Tycker mycket om slutraden!
2018-08-30
  > Nästa text
< Föregående

ecel
ecel