Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilken präktig man...

Hon grät sa, vi får ej se varandra mer...
Inga problem väl alls, sa vännen Tegnér
Det ordnar jag lätt till
så blir det som alla vill...
Här blir kolsvart när rullgardinen dras ner




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 132 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-08-31 19:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt