Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min värld är så fel



Det sliter och drar i mig och ärren kliar och jag vet inte

jag vill det ena och det andra men det tredje och fjärde

kanske är mer rätt och det femte och sjätte känns mer roligt

så jag funderar så jag hjärnan imploderar och jag blir tom

nya tankar skapas just för att komplicera det hela ännu mer

tillslut vet jag varken ut eller in och det är då som jag bjuder

in satan i mitt glas och ler så där falskt så jag lurar mig själv

och dagen efter vaknar jag upp och funderar över det sjunde

och det åttonde och kan inte förstå varför min värld är så fel.




Övriga genrer av lillstrumpa
Läst 457 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2006-06-12 20:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lillstrumpa
lillstrumpa