Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
allt


Söndag

Söndag det var visst beställt behag och obehag på samma dag,
det är andetag i rytm med sitt hjärtslag när man har samlag,
vill ha tvång på kärlek för var man å kvinna som en skriven lag,
att vara svag för nått är faktiskt bra med ballans blir det till och med ultimat,
det är vår huvudsak att vara i gemenskap med respekten såklart,
detta hjärta har inte dundra klart än,
det liksom känns hjärtat bränns likt lava vet att jag är en rörlig måltavla,
att jag åker i höghastighetsbanan, lagar skadan som är skedd,
gör det jag blir bedd om oftast, alla kroppar behöver weed det pågår en strid om information men bara en ton klingar sant,
singla slant




Fri vers (Fri form) av viskaren
Läst 181 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-09-02 22:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

viskaren
viskaren