Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När den man älskar är nån annanstans.. i tanke tid och rum


Hand över täcket



Schersminen snöar ner
gräset i daggtung blånad
rätar sig långsamt
gryningsstilla
rykande kaffemugg handhållen
all känsla dragen inåt
mot den vakanta tronen
där du borde sitta
men du sover i egna rum
hermetiskt avsnörd
från att få en smekning
av en morgonhand
över täcket.

2003 07 12




Fri vers av Björn Donobauer
Läst 367 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-06-12 23:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Björn Donobauer
Björn Donobauer