Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Längtan får munnen att bli så torr, så torr


Törst och trånad

Mina
nattliga sensorer
fångar månne
törstens torra tungsmällor
eller risslandet från sand
som blåser över torr hud
eller också fångar de
min våta tungspets resa
över varm och naken hud
min fingertopps lätta rundning
av hud som verkligen bränns




Fri vers av Björn Donobauer
Läst 471 gånger
Publicerad 2006-06-12 23:03



Bookmark and Share


  Jer
Sökte på trånad och
fann dessa fina rader.
2008-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Björn Donobauer
Björn Donobauer