Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hösttecken

springer med vinden
löper fritt med hösten
mossmatta under mina fötter
dämpar ljudet av löv som faller
klorofyllet i vila
årgångsstormar som lagras
se
november anas




Fri vers av Myself
Läst 260 gånger
Publicerad 2004-10-10 19:14



Bookmark and Share


  leopardia
som lagras, mkt bra, gillade den tanken...
2004-10-10

    SuzieQ
Får en att vilja springa barfota och känna markens skiftningar..får en härlig känsla av den!
2004-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Myself
Myself