Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om än ett trollspö fanns...


Om vaken

Vaken
skulle mina händer famla
efter guld i ditt hår
förvånad
skulle min hud dras till din
skrattande
skulle mina ögons ljus fångas i dinas djup
märkt för livet
skulle jag vandra vidare
blankare, skönare
som en nypolerad alladinlampa,
gnugga
och någon kommer,
kanske jag.




Fri vers av Björn Donobauer
Läst 312 gånger
Publicerad 2006-06-12 23:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Björn Donobauer
Björn Donobauer