Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Från 2005


Tidsrutor


Svårt att ryckas med i tiden
Står stilla på samma plats
Blickar bakåt och fastnar i tidsrutor
Tankar om framtiden blir diffusa
Stannar upp och reflekterar
Märker att jag är kvar i det förflutna
Det jag ser glädjer mig
Det jag känner är ångest




Fri vers av FalkeN
Läst 241 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-09-07 21:38



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Ja, man måste ju ryckas me
av tidens gång och utvecklas.
säger förståsigpåare.

Så fasen heller!
Jag går hellre i otakt.




2018-10-21
  > Nästa text
< Föregående

FalkeN